Záryby posílají Leontince 22.900 korun

2.12.2019

V pátek 29.11. se v malé středočeské obci Záryby - Martinov uskutečnil tradiční Vánoční jarmark u příležitosti rozsvícení vánočního stromečku na návsi. Děti z mateřské školky v Zárybech spolu s obyvateli Záryb a Martinova již počtvrté podpořili Nadaci Leontinka a na jarmarku "nakoupili" pro Leontinku za 22.900 korun.

Částka bude použita jako příspěvek na Plavecko-rehabilitační pobyt pro nevidomé a slabozraké děti. Dětem s postižením zraku plavání velmi prospívá, podporuje jejich sebevědomí a učí lepší orientaci.

Rádi bychom poděkovali všem dětem z MŠ Záryby za jejich krásné výrobky a pásmo vánočních písniček, dětem ze ZŠ za vánoční pohádku, pěveckému sboru Zárybníček a nevidomým muzikantům Martinovi a Kubovi, kteří se postarali o "zlatou" hudební tečku celého večera.

Veliký dík patří také všem maminkám, babičkám, tetičkám a sousedům, kteří na jarmark věnovali své voňavé a sladké výrobky a také všem, kteří nakoupili a přispěli tak na dobrou věc.

Děkujeme a do Záryb - Martinova přejeme veselé Vánoce a šťastný nový rok 2020!

Záryby posílají Leontince 22.900 korun

Braillská tiskárna díky podpoře Diplomatic Spouses Association

Pomozte nám se Zlatkou získat pejska pro Evičku!