Birdie pomáhá

4.6.2013

„Máte radost, když se Vám na hřišti daří? Proč se o tuto Vaši radost nepodělit, respektive, proč tím neudělat radost také někomu dalšímu?“ Těmito slovy začíná nový projekt Nadace Leontinka a společnosti Birdie Promotion, který má velice prostý cíl. Pomoci.     Promotérská golfová společnost Birdie Promotion nabízí svým klientům možnost přispět na konto Nadace Leontinka velice jednoduchým způsobem. Za každý „radostný“ hráčský výsledek na hřišti – PAR, birdie, eagle, albatross a Hole-in-One, je vypsána finanční odměna, kterou se pořadatel turnaje zaváže uhradit v případě jejího nastání. „Samozřejmě, že inspirace pochází ze zahraničí, kde je takováto charitativní činnost naprosto běžná a velmi oblíbená. Hlavně pro svoji jednoduchost a přímou souvislost s hráči a jejich výkony. Každý tím hned získá nový rozměr motivace.“  říká Jakub Kůrka, jednatel společnosti Birdie Promotion. Prvním klientem, který této nabídky využil, byla ČSOB Asset Management a.s., investiční společnost. Na turnaji, nazvaném ČSOB AM Open 2013, se celkem podařilo „zahrát“ necelých šestnáct tisíc korun českých.Nezbývá nám, než popřát mnoho dalších úspěchů tomuto nadějnému projektu.

Pomozte nám se Zlatkou získat pejska pro Evičku!

Týden rané péče 2019

RunTour na Ladronce a jedna osobní výhra