Dar 1.000.000 Kč od Nadace GCP Generali České pojišťovny

12.11.2020

Dar 1.000.000 Kč pro Nadaci Leontinka od Nadace GCP Generali České pojišťovny – aby všechny děti se zrakovým postižením měly kvalitní péči zdarma!

V týdnu od 2. do 8. listopadu proběhl Týden rané péče. Raná péče v Česku funguje již 30 let a pomohla za tu dobu už tisícům dětí se zdravotním hendikepem lépe odstartovat do života.

Předseda správní rady Nadace GCP Radek Moc předal dar ve výši 1 000 000 Kč na ranou péči pro děti s poškozeným zrakem ředitelce Nadace Leontinka Barbaře Huckové.

"Dlouhodobá podpora Nadace Leontinka je součástí našich aktivit v rámci celosvětového hnutí The Human Safety Net. Jedná se o inciativu skupiny Generali, mateřské společnosti Generali České pojišťovny. Právě pod záštitou The Human Safety Net se soustředíme na aktivity podporující ranou péči pro hendikepované děti," doplňuje zástupce společnosti, která umožní, aby bylo o děti narozené se zrakovým hendikepem dobře postaráno od 0 až do 7 let, kdy je největší šance pomocí tréninku a zrakové stimulace zrakovou vadu zmírnit.

Za Nadaci Leontinka srdečně děkujeme za důvěru a možnost dále pomáhat tam, kde je to potřeba!

Jak se učí nevidomý Tonda? Pusťte si v reportáži na ČT Déčko

NADACE LEONTINKA SLAVÍ 15 LET!

Cena Ď hl. m. Prahy pro MŠ Záryby

V úterý 15. září byly v pražské Galerii Vavrys vyhlášeny krajské Ceny Ď pro rok 2020.  Nadace Leontinka nominovala Mateř…